Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Jumperfabriken, Kavaj från ClubHouse Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Denna otroligt snygga tröjan kommer från klädmärket Jumperfabriken. Jumperfabriken grundades 2007 och det startad ett nytt svenskt varumärke, Jumperfabriken. Kollektionen består av stickade plagg av hög kvalitet som tar tillvara på mönstertraditionen och linjerna från femtio- och sextiotalen, men i nytolkning och med modern passform och teknik. De bjuder på stilrena snygga designer och riktigt bra kvalité. Denna tröjan är långärmad är underbar och gosig, den är stickad och har ett vackert mönster. Kavajen är ljus rosa och har långa ärmar samt en klassisk krage upptill. Den har även två fickor, en dubbel knäppning framtill och knappar i silver. Kavajen är gjord i 100% bomull. Den kommer från butiken ClubHouse Fashion i Kungsbacka och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.