Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Line Of Oslo, Tröja från Proud Mary på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna snygga tröjan kommer från klädmärket Line Of Oslo. Line Varner som är 48 år arbetade först som inköpare i 22 år innan hon gav sig hän åt sitt eget framgångsrika varumärke Line of Oslo. Alla kläder från Line of Oslo skall vara mjuka och sköna att ha på sig. Line Varner säger att hennes kläder skall man kunna ha på sig alla dagar, ”även de dagar då vi kvinnor känner oss lite strama och inte känner att vi ligger på topp”. Line of Oslo vill göra bra basic som man kan blanda med andra modemärken. Prismässigt vill Line of Oslo ligga i mellansegmentet mellan de dyra och billiga varumärkena. Denna tunikan är svart och har långa ärmar och smala snören fram. Modellen är 180 cm lång och bär storlek S. Den är gjord i 100% polyesterDen kommer från butiken Proud Mary som ligger i Trollhättan och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.