Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Saint Tropez, Tröja från Nodge By Nagy på Shoppiggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna underbara tröjan kommer från det härliga märket Saint Tropez. Saint Tropez har idag över trettio butiker i danmark samt i Sverige och i Nederländerna samt att de har återförsäljare världen över. Saint Tropez kommer med tio kollektioner per år där de bjuder på kläder som reflekterar till de senaste trenderna men samtidigt är pris värda. Saint Tropez designar främst åt den modemedvetna kvinnan som är medveten om vad hon tar på sig samt bryr sig om kvaliten. Denna stickade korta har långa ärmar samt en en svart färg med paljetter, tröjan har även en volang nedtill. Tröjan kommer från butiken Nodge By Nagy som ligger i Göteborg och deras webshop hittar du hos ShoppinggallerianShoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.