Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Skinnjacka från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se 221,6

| Inga kommentarer

 En jätte härlig cardigan från det italienska klädmärket Replay. Den är kortare i modellen både framtill och baktill. Dragkedjan sitter på sidan och jackan är gjorda av olika material Den har snörning baktill som går att snöra hårdare eller lösare beroende på hur man vill att jackan ska sitta. kommer från butiken Venti Nove som du hittar i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.