Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Kappa från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se 221,6

| Inga kommentarer

 En jätte härlig kappa från det italienska klädmärket Replay. Replay är ett Italienskt klädmärke som främst är kända för sina jeans. De designar åt både män, kvinnor och barn, de ger ut klädkollektioner samt även accessoarer och skor. Kappan har en dubbel knäppning med stora knappar samt en stor krage. Framtill har kappan fyra fickor, två i bröst höjd och två längre ner. Kappan har snygga sömmar och otroligt bra passform.  Denna kappan kommer från butiken Venti Nove som du hittar i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.