Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Jacka från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se 221,6

| Inga kommentarer

  En jätte härlig jacka från det italienska klädmärket Replay. Replay är ett Italienskt klädmärke som främst är kända för sina jeans. De designar åt både män, kvinnor och barn, de ger ut klädkollektioner samt även accessoarer och skor. Jackan har en dragkedja framtill som knäppning. Den har en rund halsringning samt en bröstficka upptill. Jackan har snygga sömmar och otroligt bra passform samt en mudd nedtill i midjan.  Denna kappan kommer från butiken Venti Nove som du hittar i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.