Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Memini, Tröja från Fina Frön på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Denna super snygga tröjan kommer från klädmärket Memini. MeMini är ett varumärke med högkvalitativa barnkläder. Första kollektionen presenterades våren 2006 och blev en omedelbar succé. MeMini är det bäst säljande varumärket för barnkläder i Norge. I kollektionerna kombineras färger och material för att skapa en tidlös känsla. Inspiration kommer från nordisk nostalgi och traditioner, skapad utifrån barndomens drömmar och fantasier. MeMini skapar kläder som låter barn vara barn. Tröjan är blå och har muddar i ärmslut och midjan samt vid knäppningen. Tröjan har en knäppning framtill och långa ärmar. Den kommer från butiken Fina Frön i Göteborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.