Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Memini, Jumpsuit från Fina Frön på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna super snygga jumpsuiten kommer från klädmärket Memini. MeMini är ett varumärke med högkvalitativa barnkläder. Första kollektionen presenterades våren 2006 och blev en omedelbar succé. MeMini är det bäst säljande varumärket för barnkläder i Norge. I kollektionerna kombineras färger och material för att skapa en tidlös känsla. Inspiration kommer från nordisk nostalgi och traditioner, skapad utifrån barndomens drömmar och fantasier. MeMini skapar kläder som låter barn vara barn. Jumpsuiten är vit med beiga ränder, den har knäppning längs benen samt dragkedja i nacken. Den kommer från butiken Fina Frön i Göteborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.