Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Plus Fine, Byxor från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Dessa härliga byxorna kommer från det omtyckta klädmärket Plus Fine. Plus Fine är ett danskt märke som hämtar inspirationen från glädjen och nyfikenheten med att resa. Stilen är okomplicerad, casual och något av vintage bohemisk med en feminin touch. Varje kollektion har hämtat inspirationen från ett visst land och kläderna bär namn efter städerna i det landet där inspirationen hämtats. Byxorna har en snygg färg samt fem fickor och knäppning till gylf. de är gjorda i 97% bomull och 3% spandex. Den har även två fickor på sidan  och kommer från butiken Venti Nove som ligger i centrala Göteborg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.