Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Arnold Palmer, Pike från Moujac på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna super snygga pikén kommer från klädmärket Arnold Palmer. Arnold Palmer är en amerikansk golfspelare och betraktas som en av tidernas bästa. Han står nu för snygga stilrena kläder som bjuder på en sportig känsla. Pikén har korta ärmar samt en knäppning upptill i samband med kragen. Tröjan är vit har även Arnold Palmer loggan vid vänstra bröstet. Den är gjord i bomull och microfibrer. Den kommer från butiken  Tröjan kommer från butiken Moujac som finns i Göteborg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.