Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Plus Fine, Scarf från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna ljuvliga halsduken kommer från det omtyckta klädmärket Plus Fine. Plus Fine är ett danskt märke som hämtar inspirationen från glädjen och nyfikenheten med att resa. Stilen är okomplicerad, casual och något av vintage bohemisk med en feminin touch. Varje kollektion har hämtat inspirationen från ett visst land och kläderna bär namn efter städerna i det landet där inspirationen hämtats. Halsduken har ett snyggt mönster som går i lila samt har lila tofsar i kanterna. Den kommer från butiken Venti Nove som ligger i centrala Göteborg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.