Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Phister & Philina, Strumpbyxor från Lille du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Dessa underbara barn strumpbyxorna kommer från klädmärket Phister & Philina. Phister & Philina är ett danskt klädmärke som grundades år 2004 och har sedan dess en vision om att vara ett trend sättande varumärke imon barn modet. Varumärket finns idag i de nordiska länderna samt i ett flertal länder runt om i Europa. De erbjuder roliga, färgglada och lekfulla barnkläder. Deras kläder representerar färg, mönster och kombinationsmöjligheter. Strumpbyxorna har ett härligt mönster blått, vitt och lila. De är gjorda i 75% bomull, 20% polyester och 5% elastan.. De kommer från butiken Lille Dui Varberg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggallerian.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.