Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Phister & Philina, Jeans från Lille du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Dessa underbara barn byxorna kommer från klädmärket Phister & Philina. Phister & Philina är ett danskt klädmärke som grundades år 2004 och har sedan dess en vision om att vara ett trend sättande varumärke imon barn modet. Varumärket finns idag i de nordiska länderna samt i ett flertal länder runt om i Europa. De erbjuder roliga, färgglada och lekfulla barnkläder. Deras kläder representerar färg, mönster och kombinationsmöjligheter. Ett par tuffa jeans med snygga sömmar, snygg slitning och härlig färg. Byxorna har resår upptill samt nedtill. De kommer från butiken Lille Dui Varberg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggallerian.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.