Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Phister & Philina, Jacka från Lille du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna underbara barn jackan kommer från klädmärket Phister & Philina. Phister & Philina är ett danskt klädmärke som grundades år 2004 och har sedan dess en vision om att vara ett trend sättande varumärke imon barn modet. Varumärket finns idag i de nordiska länderna samt i ett flertal länder runt om i Europa. De erbjuder roliga, färgglada och lekfulla barnkläder. Deras kläder representerar färg, mönster och kombinationsmöjligheter. Denna super söta hoodie tröjan har gulliga öron på luvan samt fickor framtill. Den stängs med hjälp av en dragkedja framtill och har mudd i ärmsluten. Den kommer från butiken Lille Dui Varberg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggallerian.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.