Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Katvig, Tröja från Lille Du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna ur gulliga tröjan kommer från klädmärket Katvig. Katvig är från början ett danskt klädmärke som grundades år 2003 av Vigga Svenssson. Idag är de ett av de klädmärken som producerar de hållbaraste barnkläderna. Under åren har de blivit kända för sina ränder och blivit ett av de mest populära barnmärkena! Sin ställning nyttjar Katvig nu mot producenterna när de ställer höga krav på en miljöprofil genom hela ledet – från odling till leverantör och med varenda detalj i åtanke!
Hos Katvig hittar du barnkläder som är gjorda av ekologisk bomull, återvunnen bomull och polyester, som dessutom fraktas i återvunna kartonger. Tröjan har en härlig blå färg med cirklar på samt gröna detaljer och en sned knappning framtill. Den kommer från butiken Lille Dui Varberg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.