Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Phister & Philina, Tröja från Lille du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna underbara barntröjan kommer från klädmärket Phister & Philina. Phister & Philina är ett danskt klädmärke som grundades år 2004 och har sedan dess en vision om att vara ett trend sättande varumärke imon barn modet. Varumärket finns idag i de nordiska länderna samt i ett flertal länder runt om i Europa. De erbjuder roliga, färgglada och lekfulla barnkläder. Deras kläder representerar färg, mönster och kombinationsmöjligheter. Tröjan har breda ränder i färgerna brunt, beige, brunt, grönt, vitt och grått. Tröjan har en rund halsringning. Den kommer från butiken Lille Du i Varberg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggallerian.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.