Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Phister & Philina, Klänning från Lille du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna underbara barn klänningen kommer från klädmärket Phister & Philina. Phister & Philina är ett danskt klädmärke som grundades år 2004 och har sedan dess en vision om att vara ett trend sättande varumärke imon barn modet. Varumärket finns idag i de nordiska länderna samt i ett flertal länder runt om i Europa. De erbjuder roliga, färgglada och lekfulla barnkläder. Deras kläder representerar färg, mönster och kombinationsmöjligheter. Tröjan är lila och har ett härligt mönster med broderi runt hals och ärm ringningarna. Klänningen har också en knapp som en liten brosch som matchar klänningens mönster. Klänningen har en rund halsringning. Den kommer från butiken Lille Dui Varberg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggallerian.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.