Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Peppercorn, Tröja från Julias på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna underbara tröjan kommer från märket Peppercorn. Peppercorn är är ett danskt klädmärke som grundades 1995. Idag säljs Peppercorn i 35 länder och har hela 10 kontor världen över. Deras kollektioner riktar sig till den starka kvinnan och de producerar framför allt bas plagg med det lilla extra som lyfter i garderoben. Deras mål är att leverera nya kollektioner så ofta som varannan månad. Denna tröjan har en härlig färg. En enkel knäppning framtill samt band runt midjan. Tröjan har långa ärmar med en längre mudd nedtill samt en söt krage runt halsen. Tröjan kommer från Julias i Lysekil och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.