Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Peppercorn, Cardigan från Julias på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna underbara cardigan kommer från märket Peppercorn. Peppercorn är är ett danskt klädmärke som grundades 1995. Idag säljs Peppercorn i 35 länder och har hela 10 kontor världen över. Deras kollektioner riktar sig till den starka kvinnan och de producerar framför allt bas plagg med det lilla extra som lyfter i garderoben. Deras mål är att leverera nya kollektioner så ofta som varannan månad. Denna cardigan har ett randigt mönster i svart och vitt. En enkel knäppngning framtill som gör tröjan både snygg och praktiskt. Tröjan kommer från Julias i Lysekil och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.