Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Jumperfabriken, Poncho från ClubHouse Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna otroligt snygga ponchon kommer från klädmärket Jumperfabriken. Jumperfabriken grundades 2007 och det startad ett nytt svenskt varumärke, Jumperfabriken. Kollektionen består av stickade plagg av hög kvalitet som tar tillvara på mönstertraditionen och linjerna från femtio- och sextiotalen, men i nytolkning och med modern passform och teknik. De bjuder på stilrena snygga designer och riktigt bra kvalité. Denna ponchon pryds av ett snyggt randigt mönster. Den har en knapp upptill framtill samt en krage. Den kommer från butiken ClubHouse Fashion i Kungsbacka och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.