Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Jumperfabriken, Tröja från ClubHouse Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

   Denna otroligt snygga tröjan kommer från klädmärket Jumperfabriken. Jumperfabriken grundades 2007 och det startad ett nytt svenskt varumärke, Jumperfabriken. Kollektionen består av stickade plagg av hög kvalitet som tar tillvara på mönstertraditionen och linjerna från femtio- och sextiotalen, men i nytolkning och med modern passform och teknik. De bjuder på stilrena snygga designer och riktigt bra kvalité. Denna tröjan är långärmad är underbar och gosig, den är kabelstickad vilket ger ett vackert mönster. Tröjan stängs med en knäppning på ena sidan samt med ett band i midjan som ger en snygg siluett. Den kommer från butiken ClubHouse Fashion i Kungsbacka och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns tröjan i rosa.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.