Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Jumperfabriken, Tröja från ClubHouse Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna otroligt snygga tröjan kommer från klädmärket Jumperfabriken. Jumperfabriken grundades 2007 och det startad ett nytt svenskt varumärke, Jumperfabriken. Kollektionen består av stickade plagg av hög kvalitet som tar tillvara på mönstertraditionen och linjerna från femtio- och sextiotalen, men i nytolkning och med modern passform och teknik. De bjuder på stilrena snygga designer och riktigt bra kvalité. Denna tröjan är långärmad är underbar och gosig, den är stickad och har ett vackert mönster. Tröjan går i färgerna blått, grönt brunt och vitt. Tröjan stängs med en knäppning på en sidan. fDen kommer från butiken ClubHouse Fashion i Kungsbacka och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.