Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Arnold Palmer, Tröja från Moujac på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

  Denna super snygga tröjan kommer från klädmärket Arnold Palmer. Arnold Palmer är en amerikansk golfspelare och betraktas som en av tidernas bästa. Han står nu för snygga stilrena kläder som bjuder på en sportig känsla. Tröjan har en grå härlig färg med en dragkedja som knäppning framtill. Den har även muddar vid ärmslut och midjan och två fickor på vardera sida. Tröjan har ett snyggt randigt mönster som kommer från stickningen. Den kommer från butiken  Tröjan kommer från butiken Moujac som finns i Göteborg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

En kommentar

  1. Pingback: Arnold Palmer, Tröja från Moujac på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.sest | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.