Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Sjal från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna trendiga sjal från märket Monrow. Efter ett märket Monrow grundats blev det snabbt ett varumärke som står för att andas attityd med ett inslag av nostalgi som ständigt laddar om. Varumärket Monrow är laddad med en känsla av ung kvinna med annorlunda vibbar och snabba förändringar.Designarbetet varvas för Ann-Marie med att jaga nästa leverans från fabrikerna. Grundarkollegorna Johan Fredborg och Andreas Birkfledt har fullt upp med att besöka butiker i hela landet. Det är en stor sjal som kan viras ett eller flera varv runt halsen. Den har ett döskallemönster och tyget är även transparent. Sjalen kommer från butiken Mazi och deras butik ligger i Helsingborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.