Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Skjorta från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna underbara skjortan kommer från klädmärket Mexx. Mexx är känt för att designa snygga och tidlösa kläder till både dam, herr och barn. De producerar inte bara kläder utan även accessoarer, skor, glas, mattor, väskor och sängkläder. Denna sköna skjortan pryds av ett rutigt mönster som går i färgerna rött och blått. Det finns tre knappar upptill samt vid ärmsluten vilket gör att man kan reglera längden på skjortans ärm. Den kommer från butiken Mazi som finns i Helsingborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.