Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Linne från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Detta ljuvliga linnet kommer från klädmärket Mexx. Mexx är känt för att designa snygga och tidlösa kläder till både dam, herr och barn. De producerar inte bara kläder utan även accessoarer, skor, glas, mattor, väskor och sängkläder. Detta linnet har en klar underbar och härlig blå färg. Linnet är gjort i bomull och har tunna axelband som även är justerbara. Den kommer från butiken Mazi som finns i Helsingborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.