Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Jeans från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Dessa snygga jeansen kommer från märket Mexx. Mexx är ett omtyckt klädmärke som designer kläder åt både dam, herr och barn. De gör inte bara kläder utan producerar även glas, skor, parfymer, väskor, mattor, sängkläder och accessoarer. Dessa struprörjeans har en otroligt bra passform och en härlig blå färg. Det är en femficks modell samt två sidofickor med dragkedjor. Jeansen kommer från butiken Mazi som finns i Helsingborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.