Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Polotröja från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna super snygga polotröjan kommer från märket Mexx. Mexx designar efter devisen att detaljerna avgör om outfiten blir perfekt. Mexx designar för både män, kvinnor och barn. Mexx levererar skor, accessoarer, väskor, perfumer, glas, mattor, och sängkläder. Tröjan har en stor härlig och lössittande polokrage. Tröjan är stickad och har långa ärmar samt att den är längre i modellen och slutar strax nedanför rumpan. Den kommer från butiken Mazi som finns i Helsingborg och deras webbutik hittar du hos ShoppinggallerianShoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.