Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Cardigan från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Super snygg cardigan i en härlig färg från klädmärket  Mexx. Mexx designar efter devisen att detaljerna avgör om outfiten blir perfekt. Mexx designar för både män, kvinnor och barn. Mexx levererar skor, accessoarer, väskor, perfumer, glas, mattor, och sängkläder. Denna cardigan är en löst åtsittande kofta som ger en avslappnad känsla som passar in i vardagen. Den är gjord i bomull och har en enkel knäppning med fem knappar framtill. Samt en liten ficka på ena sidan och en justerbar ärm. Den kommer från butiken Mazi i Helsingborg och deras webshop hittar du hos ShoppinggallerianShoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.