Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Twinset, Klänning från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna otroligt vackra klänningen kommer från det omtyckta klädmärket Twinset. Klänningen är av en åtsittande modell som går strax nedanför knäna vilket ger en snygg siluett. Den har en v-formad urringning i halsen samt i ryggen. Ärmarna går strax ovan axlarna vilker ger en väldigt civiliserad look. Klänningen har en röd härlig färg som gör att den funkar lika väl till vardag som vid finare tillfällen. Den kommer från butiken Venti Nove som ligger mitt i centrala Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.