Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Bullboxer, Boots från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Dessa snygga bootsen kommer från märket Bullboxer. Bullboxer anser att ett par skor kan göra en hel outfit och därför erbjuder de bekväma och snygga skor som passar vid alla tillfällen. Skorna är i beigt skinn och har nitar formade som ett kors som detalj på yttersidan av skon, samt två spännen som detalj.  Skorna kommer från butiken Venti Nove som ligger mitt i Göteborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.