Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Twinset, Klänning från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Helt underbar klänning från märket Twinset. Klänningen är i svart vilket gör att den passar till i stort sätt allt och alla tillfällen. Den slutar strax ovanför knäna och har en otroligt bra passform. Upptill har klänningen en minst sagt unik urringning prydd med spets och korta ärmar som går strax över axlarna. Klänningen kommer från butiken Venti Nove och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.