Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Tigha, Skinnjacka från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Super snygg skinnjacka från klädmärket Tigha. Tigha är ett tyskt klädmärke som alltid lyckas leverar snygga och personliga plagg med en känsla av rock. Jackan har långa ärmar samt med logotypen på den vänstra ärmen. Den knäpps med en dragkedja framtill och har även fyra fickor framtill som är både praktiskt och snyggt. Skinnjackan är gjord i fårskinn vilket gör att jackan har genomgående bra kvalité. Den kommer från butiken Venti Nove som finns i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.