Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Hunky Dory, Väst från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna super härliga västen kommer från märket Hunky Dory. Hunky Dory är ett svensk klädmärke som grundades år 1996 av Ulrika och Christopher Bjercke. Det är ett märke som riktar sig till kvinnor i alla åldrar. Västen är prydd med paljetter i färger som går i bland annat färgerna silver, svart och blått. Västen är kortare i ryggen och längre framtill. Västen kommer från butiken Venti Nove som finns i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.