Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Skjorta från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Denna super härliga kommer från klädmärket Replay. Replay är ett Italienskt klädmärke som främst är kända för sina jeans. De designar åt både män, kvinnor och barn, de ger ut klädkollektioner samt även accessoarer och skor. Denna skjortan över har ett härligt rapporterat tryck med långa ärmar. Den har en enkel knäppning framtill samt knappar vid ärmslut. Skjortan har även en klassisk krage. Den är gjord i 94% viscose och 6% lana wool. Den kommer från butiken Venti Nove i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.