Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Byxor från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Super snygga byxor från favorit märket Nolita. Nolita är ett märke som alltid bjuder på feminina designer samt riktigt hög kvalitet. Dessa mörka byxorna har en fit loose och får en boyfriend känsla. Baktill finns även Nolita loggan i guld samt en rosa detalj som får byxorna att utmäka sig. De kommer från Butiken Venti Nove som finns i Göteborg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.