Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

2nd Day, Klänning från Nodge By Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Underbar klänning från märket 2nd Day. Klänningen är transparent  och har en blå härlig färg. Klänning har inga ärmar och slutar en bit ovanför knäna. Klänning är draperad med väck som gör den extra härlig att se på, underklänningen tillkommer även med klänningen. Framtill sitter det ett avtagbart band som hålls på plats med tryck knappar. bandet kan användas som sjal eller bälte, eller om man föredrar att låta det hänga. Klänningen kommer från butiken Nodge By Nagy i Göteborg och deras webbutik finns hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.