Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Cardigan från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

En jätte härlig cardigan från det italienska klädmärket Replay. Den är kortare i modellen både framtill och baktill. Tröjan är stickad i en mörkare beige färg och har en dekorativ grå kant nedtill. Framtill är den asymmetrisk. Den har även långa ärmar. Den är gjord i 40 % viscose, 25 % lanawool, 25 % polyamid, 5 % angora och 5 % kashmir. Denna cardigan kommer från butiken Venti Nove som du hittar i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.