Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Blus från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna helt underbara långärmade blusen kommer från märket Replay. Replay är ett italienskt design märke som främst är kända för sina jeans. De designar åt både män, kvinnor och barn. De gör utöver kläder även skor och accessoarer. Denna blusen har ett tryckt rapporterat mönster och i halsen finns det en knytning. Blusen är gjord i 94% viscose och 6% lanawool. Den kommer från butiken Venti Nove i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.