Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Kavaj från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

En jätte snygg spetskavaj från klädmärket Nolita. Nolita är ett märke som alltid bjuder på tidlösa och feminina designer med riktigt bra kavlitet. Denna kavajen är gjord i spets som ger den extra karaktär. Det finns en dragkedja framtill som knäpps på sidan och det finns även en krage framtill. Kavajen är normal lång i midjan och är en åtsittande modell. Den kommer från butiken Venti Nove som du hittar i Göteborg och deras webshop finns på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.