Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Container, Linne och Trosa från Julias på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Detta underbara underklädsset kommer från märket Container. Container drivs av den danska designern Anita Holk som visade sin första självständiga kollektion år 2004.  Idag ger container ut fyra kollektioner varje år och levererar till ett flertal europeiska länder.  Hon inspireras av massa olika second-hand material som bland annat gamla gardin tyger och militär kläder. Detta linnet och trosan har ett snyggt tryck med trolsländor samt beige spets i kanter och under bysten. Detta set kommer från butiken Julias i Lysekil och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.