Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Twinset, Jacka från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna super härliga dunjackan kommer från Twinset. Jackan har en grå super fin färg som passar bra till den lite kyligare hösten och vintern. Den har en luva som även ger en värmande krage framtill. På den vänstra ärman finns loggan Le ”hjärta” Twin – set i strass. I Midjan har även jackan ett band med ett spänne framtill som ger en snygg siluett och får fram midjan. Själva spännet är prytt med stenar. Jackan kommer från butiken Venti Nove som finns i Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.