Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Tröja från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna jätte härliga tröjan kommer från klädmärket Nolita. De bjuder på feminina och tidlösa designer samtidigt som de alltid levererar kläder med riktigt hög kvalitet. Denna tröjan är längre i midjan och har även långa ärmar. Ärmarna är vida nedtill och är öppna intill som en snygg detalj. Framtill är tröjan prydd i svarta diskreta paljetter som ger liv i tröjan. Den är gjord i 82 % viscose och 8% elastan. Den kommer från butiken Venti Nove som finns i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.