Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Tröja från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Super snygg tröja från klädmärket Nolita. Nolita är ett märke som bjuder på feminina och tidlösa designer och riktigt hög kvalitet. Denna tröjan är i en oversize model. Den är svart och har ett tryck framtill med motivet av ett ansikte med nyanser av grått och även rött. Tröjan har långa ärmar som är något mer åtsittande. Den är gjord av 92 % viscose och 8 % elastan. Tröjan kommer från butiken Venti Nove som du hittar i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.