Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Tröja från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna otroligt fina blusen kommer från klädmärket Nolita. Den är prydd med härligt mönster och ljuvliga färger. Tröjan har en smal u-formad halsringning. Blusen har även långa ärmar och en sten med loggan tryckt på ärmen. Den är gjord i 100% härligt viscose. Den kommer från butiken Venti Nove som finns i Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.