Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Hunky Dory, Jacka från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna härliga jackan kommer från märket Hunky Dory. Jackan har en stor vit krage och en dubbelknäppning med stora knappar framtill. Den har många detaljer som gör att jackan inte blir lik någon annan. Den har långa ärmar och även en dekorativ stjärna på vänstra ärmen. Jackan är figursydd och baktill har den riktigt fin passform, nedtill går det även ut ett fall vilket ger en super fin siluett. Jackan kommer från butiken Venti Nove i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.