Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Plus Fine, Väst från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna super snygga västen kommer från klädmärket Plus Fine. Den har en enkel knäppning framtill och även två dekorativa ficklock. På ena ficklocket finns det också en stjärna i strass. Upp mot axeln på höger sida finns det även en större dekorativ stjärna i vit strass. Baktill på västen finns det ett ett band med två spännen som kan justeras och där med ändra passformen. Ryggen har även ett annat material som är i en mörkare färg och som även är glansigt. Västen kommer från butiken Venti Nove och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.