Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Tröja från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.sea

| Inga kommentarer

 Super härlig tröja från klädmärket Nolita. Nolita är i grund och botten ett Italienskt klädmärke som bjuder på både tidlösa och grymt snygga designer. Samtidigt som de alltid levererar riktigt hög kvalitet. Denna turkosa tröjan har en smal och lång u-formad halsringning. Den är gjord i 82 % viscose och 18 % siden vilket ger tyget en härlig lyster. Tröjan kommer från butiken Venti Nove och deras webbshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Tröjan finns även i svart, du hittar den Här. 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.