Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Tröja från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Super snygg tröja från det Italienska klädmärket Nolita. De bjuder alltid på väldigt feminina designer med riktigt hög kvalitet. Denna tröjan med ett härligt mönster som går mot gult har en rak ringning vid halsen som läggs på axlarna. Där finns det resår som håller tröjan uppe och på plats. Nedtill i ärmarna har den gråa ärmar som är mer åtsittande än resten av tröjan. Den är gjord i 75% viscose, 13% ull, 11% modal och 1% elastan. Den kommer från Venti Nove och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.