Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Plus Fine, Kavaj från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna otroligt snygga och stilrena kavajen kommer från klädmärket Plus Fine. Kavajen har en stjärna med strass på ryggen som detalj och är gjord i en härlig och behaglig grå färg. Den har en enkel knäppning framtill och har även knappar nedtill i ärmarna. Det finns även ett sprund på ryggen som gör att kavajen blir med rörlig och får bättre passform. Den kommer från butiken Venti Nove som finns i Göteborg och deras webbutik hittar du nu hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.